Overblijven

 

Om het overblijven op onze school goed te organiseren hebben we een aparte stichting opgericht. Het overblijven wordt op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag georganiseerd door ‘Stichting Overblijven basisschool De Troubadour.’ Tijdens het overblijven hebben de leerkrachten pauze en letten overblijfvrijwilligers op de kinderen. Er is elke dag een overblijfcoördinator aanwezig om alles goed te laten verlopen.

Het overblijven duurt voor alle kinderen die overblijven van 12.00 uur tot 13.00 uur en begint met de lunch. Daarna gaan alle kinderen buiten spelen op het schoolplein. Bij heel slecht weer blijven de kinderen binnen.

U bent zelf verantwoordelijk voor een lunchpakket. Dit wordt niet door de school verzorgd.

Het overblijven kost voor een heel schooljaar voor 4 dagen in de week €70,- per kind. Het overblijven is vrijwillig. Op onze school kiest ongeveer 95% van de ouders ervoor om hun kinderen te laten overblijven. U kunt er ook voor kiezen om uw kind thuis te laten eten. U komt uw kind dan zelf om 12 uur ophalen en zorgt ervoor dat hij of zij om 13 uur weer in de klas aanwezig is.

U kunt uw kind aanmelden voor het overblijven via onderstaande link:

NL: https://forms.office.com/r/5kN1gNtSTs

EN: https://forms.office.com/r/4pHK7BJ9mn 

 

Meer informatie vindt u in onze overblijffolder:

 

Folder overblijven De Troubadour 2024-2025 NL Lunchbreak brochure De Troubadour 2024-2025