Aanmelden nieuwe leerlingen

 

Bent u op zoek naar een goede basisschool voor uw kind?

Op de Troubadour helpen we u graag bij het maken van deze belangrijke keuze.

Goede voorlichting over onze school, de mogelijkheid om sfeer te proeven in de klassen en een persoonlijke kennismaking vinden wij daarbij van belang.

Op het moment dat u voor onze school kiest is het belangrijk dat u een goed gevoel heeft bij de school en dat deze aan uw verwachtingen voldoet. Daarom plannen we graag een rondleiding en een persoonlijk gesprek met u in. Dit is mogelijk vanaf het moment dat uw kind 2 jaar oud is. U kunt uw kind aanmelden op het moment dat hij of zij 3 jaar oud is. Vanaf 2 jaar kunt u een vooraanmelding doen.

Aangezien kinderen op onze school altijd centraal staan is ook uw kind van harte welkom tijdens de rondleiding. We vertellen graag u over onze visie op goed onderwijs, laten u uitgebreid onze prachtige nieuwe school zien en geven antwoord op al uw vragen. Daarnaast zijn we ook benieuwd naar wat u belangrijk vindt m.b.t. het onderwijs aan uw kind. 

Via het formulier hiernaast kunt u een kennismaking & rondleiding aanvragen.

 

Postcodegebied

Onze school hanteert op dit moment met een postcodegebied. Alleen kinderen uit bepaalde postcodegebieden en straatnamen komen in aanmerking voor een inschrijving op onze school. Dit heeft als reden de vele aanmeldingen van leerlingen uit andere wijken en stadsdelen. We vinden het belangrijk dat leerlingen thuisnabij onderwijs kunnen volgen. Het postcodegebied is een middel om de aanmeldingen te reguleren.

Ouders met de postcodes 5616, 5615 of 5611 én binnen een bepaalde cirkel van straten rondom de school komen in aanmerking voor een rondleiding & kennismaking.

Uw adres moet binnen de cirkel van de onderstaande straten liggen:

Botenlaan – Strijpsestraat – Frederiklaan – Gagelstraat – Vonderweg – Mathildelaan – Emmasingel – Keizersgracht – Wal – Jan Smitzlaan – Edenstraat – Van Meursstraat – Jacob van Maerlantlaan – Boutenslaan – Keizer Karel V Singel – Limburglaan – Botenlaan.

Daarnaast hebben we niet altijd voldoende plaats in hogere groepen. Voor schooljaar 2024-2025 hebben we geen plaats meer in groep 7 en hanteren we een wachtlijst. Op dit moment staat er 1 leerling op de wachtlijst.

In alle andere groepen is wel voldoende plaats.

Rondleiding & Kennismaking